Vi jobbar med WordPress, det är det CMS som vi använder åt så gott som alla våra kunder! Att vi använder WordPress är för att det är så enkelt och smidigt att använda.

Det är ett av världens mest använda bloggplattform som nu driver en absurt stor andel av alla webbsidor på nätet, runt 25% av alla nya sidor drivs av WordPress. Och det är inte bara bloggar längre som det var när det startade en gång i tiden. Utöver bloggar erbjuder WordPress stöd för bland annat e-handel, forum och sociala nätverk med buddypress. Allt detta tack vare alla användare som skapar egna gratis teman och tillägg s.k plugins.

Styrkan med systemet är att det är så pass lätta att installera och dra igång. Det är inte heller särskilt svårt att hålla reda på säkerhets-uppdateringar och allt annat.

wordpress-logo

Vi på Webbyrå Stockholm kan WordPress
Vi kan allt som har med CMS:et WordPress att göra. Behöver du hjälp med installering, modifiering eller översättning kan vi på Webbyrå Stockholm hjälpa dig.

Vi på Webbyrå Stockholm har gedigen erfarenhet av att arbeta med WordPress och att utveckla webbplatser i WordPress. Vi har bland annat fått uppdraget att utveckla en lösning i WordPress åt Ohlssen redovisningsbyrå, ett av sveriges största redovisningsbolag.

Idag så är WordPress ett av de ledande publiceringsverktygen. När WordPress grundades i början på 2003, var det främst en plattform för bloggar men verktyget har nu börjat användas i full skala. En av fördelarna med WordPress är att det kan laddas ner kostnadsfritt. Systemet utvecklas också hela tiden med nya intressanta och bra tillägg. Varje lösning kan därmed vara unik och behovsanpassad. WordPress är uppbyggt med programspråket PHP och dess filer kan modifieras och anpassas efter behov (Multi-User varianten finns nu till exempel i version 3.0).

Några av världens största företag, som Yahoo, Ford, Wall Street Journal, NYTimes, iis.se och Samsung, samt Ohlssen redovisningsbyrå, som vi på Webbyrå Stockholm fick förtroendet att utveckla en WordPress-lösning åt, använder sig av det mycket pålitliga systemet WordPress.

Vi kan allt som har med WordPress att göra. Behöver du hjälp med installering, modifiering eller översättning kan vi på Ohlssen redovisningsbyrå, hjälpa dig. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i administrationsgränssnitt.

Med publiceringsverktyget WordPress kan ni själva uppdatera er webbplats. Sidor kan uppdateras med länkar, filer, bilder eller texter och ni kan skapa nya sidor, behörighetsnivåer eller användare. Om ni använder WordPress skapas många möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *