Våra tjänster inom hemsidor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hjälper dig att lyckas, en väl utförd webbutveckling kan generera affärer åt ert företag.
Att ny webbplats är en investering som alla andra, du har rätt att förvänta dig ett positivt utfall. Webbutvecklingen kan i er bokföringen räknas som en immateriell tillgång, den kan då skrivas av på tre eller fler år, eftersom en webbplats kan generera affärer åt företaget.

Vi på Webbyrå Stockholm hjälper er utveckla en webbplats med målet att hitta nya besökare, omvandla besökare till kunder genom strategi, koncept, design och kommunikation. Vi brinner för att du ska lyckas, och vi brinner för webbutveckling.

Bild på gata i Stockholm

Vi hjälper dig gärna med en ny hemsida! Har ni en hemsida som behöver fräschas upp med ny design eller nya funktioner?

Drupal
Drupal är ett modulärt och skalbart CMS vilket gör det till ett flexibelt system. Drupal har idag blivit ett av de mest populära webbpubliceringssystemen för att bygga webbplatser med. Drupal distribueras som fri programvara med öppen källkod vilket gör att det är fritt att ladda ner och modifiera efter behov.

E-Handel
En webbshop idag behöver vara användarvänlig för sina besökare, ha en stilren design och enkla pedagogiska steg att ta sig till kassan och genomföra ett köp. Det kan vi fixa med en säker och användarvänlig webbshop. Läs mer om e-handel.

e-handel bild på kassa

E-postmarknadsföring
Vi förenklar din kommunikation, stärker ditt varumärke och bygger lojalitet. Med vår tjänst når du regelbundet ut till nya kunder via nyhetsbrev som innehåller erbjudanden och information. Läs mer om e-postmarknadsföring.

Grafisk profil
En grafisk profil är regler som beskriver hur ett företag eller organisation ska använda logotyp, typsnitt, färger, foton och grafiska element på trycksaker, webb, skyltar mm. Alltså regler för hur man vill presentera sig visuellt. Läs mer om grafisk profil.

Mobila lösningar
Respsonvie design, är en anpassningsbar layout som anpassar sig efter skärmstorleken vilket gör att din hemsida ser bra ut på alla plattformar. Läs mer om mobila lösningar.

Sökmotoroptimering
Innebär att man optimerar en webbplats för sökmotorer, så att dina kunder kan hitta den via sökmotorer som Google. Ett tydligt mål och strategi är viktigt när det kommer till SEO. Läs mer om sökmotoroptimering.

Webbdesign
Professionell Webbdesign som attraherar kunder. Hemsidan är viktig för att skapa förtroende och rätt känsla för företagets varumärke. Självklart ska webbplatsen spegla de värden man vill stå för. Läs mer om webbdesign.

Webbhotell
Vi hjälper er att registera domännamn och har allt som krävs för att ni snabbt ska komma igång mer er hemsida. Förutom hemsidor ingår även vår e-posttjänst där ni kan ta emot mail i mobilen, via webbläsaren eller i ert e-postprogram. Läs mer om webbhotell.

WordPress
Vi bygger de flesta av våra webbplatser i WordPress. Vill du enkelt kunna skapa, redigera innehåll på din hemsida själv? Då är en hemsida byggd i WordPress det du behöver.

Support
För att du ska kunna ägna dig åt det som du är bra på, hjälper vi dig att underhålla och förbättra din webbplats. Vi finns alltid där för våra kunder. Om du behöver hjälp, har en fråga så kan du kontakta oss.

Partners
Webbyrån har ett brett nätverk av partners och underleverantörer. Det kan handla om Iphone- och Android-appar, tryckerier, skribenter och fotografer mm.